Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

About us

Babinimo is een webwinkel en verkoopt eco-bio babyspullen uit natuurlijk zachte materialen voor de allerkleinsten.


Al de kleertjesdekentjeswollen slaapzakjesbaby pyjama'sromperswikkelrompertjeswasbare luierswolbroekjes en andere babyspullen die je in de webwinkel van Babinimo kan vinden, zijn gemaakt van natuurlijk zachte materialen - zoals biokatoen, natuurlijke wol en zijde - en komen van leveranciers die gecertificeerd zijn om ecologische en biologische babyspullen te produceren.

  

Merken die Babinimo verkoopt: 

Op dit moment kan je bij ons babyspulletjes en kleertjes vinden van: DisanaManyMonths (MaM)Reiff StrickPopoLiniCosilanaLana naturalwearDavid Fussenegger. In de toekomst zal dit wellicht nog uitgebreid worden. Alles wat bij Babinimo verkocht wordt, is eerst door ons zorgvuldig uitgezocht en zelf uitgetest (en goed bevonden). 

Heb je nog meer info nodig?

Mocht er iets niet goed lukken of onduidelijk zijn tijdens het winkelen, kijk dan misschien even bij de info die je in de footer hieronder kan vinden. Als je ook daar nog niet de nodige informatie kan vinden, neem dan gerust even contact met ons op.


 

Babinimo wenst je alvast veel winkelplezier!


Wat is Babinimo? 

Via de webwinkel van Babinimo worden babyspulletjes voor de allerkleinsten aangeboden - in beginfase voor baby'tjes in hun eerste levensjaar (later wordt dit aanbod nog uitgebreid)

Babinimo verkoopt (vooral) textiel-producten, allemaal gemaakt van zachte natuurlijke kwaliteitsmaterialen, die onder het label 'eco-bio-organic-fairtrade' vallen.

De babyspulletjes die Babinimo aanbiedt zijn vervaardigd met o.a. biokatoen, zachte wol, natuurlijke zijde, gifvrije kleurmiddelen, ...


Babinimo is een onderdeel/webwinkel van de firma Anbaco.
Het aanbod van Babinimo is enkel verkrijgbaar via webshop. Anbaco is opgericht in april 2011 en is administratief gevestigd in België (3830 Wellen) -
BTW: BE 0833.605.330